Na zijn exit als schepen start de liberaal een eigen consultancybedrijf. Dat zal onder meer werken voor Battmobiel, een autodeel-onderneming.

Peeters is begin dit jaar aangesteld als tijdelijk waarnemend voorzitter van de Gentse afdeling van Open VLD. Hij volgde Mick Daman op na een turbulente periode waarbij hij naast een schepenpost in het nieuwe stadsbestuur greep. Daman nam omwille van de commotie rond de verdeling van de schepenposten ontslag. Sami Souguir werd aangesteld in de plaats van Christophe Peeters, die al jaren schepen was.

De Gentse Open VLD-afdeling zal nieuwe voorzittersverkiezingen organiseren. Peeters zal geen kandidaat zijn.

Na zijn exit als schepen start de liberaal een eigen consultancybedrijf. Dat zal onder meer werken voor Battmobiel, een autodeel-onderneming. Peeters is begin dit jaar aangesteld als tijdelijk waarnemend voorzitter van de Gentse afdeling van Open VLD. Hij volgde Mick Daman op na een turbulente periode waarbij hij naast een schepenpost in het nieuwe stadsbestuur greep. Daman nam omwille van de commotie rond de verdeling van de schepenposten ontslag. Sami Souguir werd aangesteld in de plaats van Christophe Peeters, die al jaren schepen was. De Gentse Open VLD-afdeling zal nieuwe voorzittersverkiezingen organiseren. Peeters zal geen kandidaat zijn.