Dat bevestigt de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) aan de VRT. Volgens bronnen zou het gaan om de grootste plantage ooit in België. De zaakvoerder en zijn partner werden opgepakt.

Het volume van de plantage zou groter zijn dan die van de cannabisboer Patrick Lagrou uit Zandvoorde, bij wie in 2009 bijna 39.000 plantjes werden aangetroffen op de grootste plantage ooit in ons land. De plantage in Staden was professioneel ingericht en bevond zich voor het grootste deel onder de grond, onder een grote serre.

Volgens bronnen bestaat de plantage op het bedrijf van de zelfstandig bloemen- en plantenhandelaar al een tijdje en zou er al verschillende keren geoogst zijn. Het parket van Ieper weigerde elke commentaar over de zaak.

(Belga/RR)

Dat bevestigt de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) aan de VRT. Volgens bronnen zou het gaan om de grootste plantage ooit in België. De zaakvoerder en zijn partner werden opgepakt.Het volume van de plantage zou groter zijn dan die van de cannabisboer Patrick Lagrou uit Zandvoorde, bij wie in 2009 bijna 39.000 plantjes werden aangetroffen op de grootste plantage ooit in ons land. De plantage in Staden was professioneel ingericht en bevond zich voor het grootste deel onder de grond, onder een grote serre. Volgens bronnen bestaat de plantage op het bedrijf van de zelfstandig bloemen- en plantenhandelaar al een tijdje en zou er al verschillende keren geoogst zijn. Het parket van Ieper weigerde elke commentaar over de zaak.(Belga/RR)