Op de lijst van de PS-voorzitter staan achttien effectieven en tien plaatsvervangers. De tweede plaats is voor Ludivine Dedonder, die haar mandaat als schepen van Doornik zal inruilen voor het federale parlement.

Zes mensen jonger dan dertig, onder wie de nationale voorzitter van de jongsocialisten, Maximilien Lerat, figureren naast Özlem Özen, Daniel Senesael en Eric Thiébaut. Hugues Bayet en Patrick Prévot ruilen respectievelijk het Europese en het Waalse parlement voor het nationale niveau. Ook judokampioene Anne-Sophie Jura en Geneviève Isaac, woordvoerster van de slachtoffers van de treinramp in Buizingen, staan op de lijst.

Op de lijst van de PS-voorzitter staan achttien effectieven en tien plaatsvervangers. De tweede plaats is voor Ludivine Dedonder, die haar mandaat als schepen van Doornik zal inruilen voor het federale parlement. Zes mensen jonger dan dertig, onder wie de nationale voorzitter van de jongsocialisten, Maximilien Lerat, figureren naast Özlem Özen, Daniel Senesael en Eric Thiébaut. Hugues Bayet en Patrick Prévot ruilen respectievelijk het Europese en het Waalse parlement voor het nationale niveau. Ook judokampioene Anne-Sophie Jura en Geneviève Isaac, woordvoerster van de slachtoffers van de treinramp in Buizingen, staan op de lijst.