"We zullen op geen enkele manier tijd verliezen," zei Di Rupo. "Ik zie vandaag en morgen CDH, Ecolo en Groen." Daarna zullen de experten zich verder buigen over de cijfers.

Dat gebeurt dan in de periode dat Di Rupo niet mag spreken. Door een operatie aan zijn stembanden woensdag mag hij een week lang niets zeggen.

In de Wetstraat leeft het gevoel dat de formatie, die al maandenlang voortsukkelt als een boemeltrein, nu bijna helemaal tot stilstand is gekomen. Op 14 dagen voor de eerste verjaardag van de verkiezingen is er geen enkel uitzicht op een regeerakkoord. In de omgeving van de onderhandelaars is het stiller dan ooit. (EE)

"We zullen op geen enkele manier tijd verliezen," zei Di Rupo. "Ik zie vandaag en morgen CDH, Ecolo en Groen." Daarna zullen de experten zich verder buigen over de cijfers.Dat gebeurt dan in de periode dat Di Rupo niet mag spreken. Door een operatie aan zijn stembanden woensdag mag hij een week lang niets zeggen. In de Wetstraat leeft het gevoel dat de formatie, die al maandenlang voortsukkelt als een boemeltrein, nu bijna helemaal tot stilstand is gekomen. Op 14 dagen voor de eerste verjaardag van de verkiezingen is er geen enkel uitzicht op een regeerakkoord. In de omgeving van de onderhandelaars is het stiller dan ooit. (EE)