PS-voorzitter Elio Di Rupo is de enige kandidaat om zichzelf op te volgen aan het hoofd van de Franstalige socialisten. Maandagmiddag liep de termijn af om kandidaturen in te dienen. Die van de burgemeester van Bergen was de enige die op het PS-secretariaat was aangekomen.

Di Rupo nam het voorzitterschap opnieuw op toen zijn premierschap halfweg oktober ten einde liep. In 2011 werd hij herverkozen tot voorzitter met 96,7 procent van de stemmen. Tussen 7 en 18 november plant Di Rupo zeven ontmoetingen met de achterban. De verkiezing zelf vindt op 21 en 22 november plaats. (Belga/AVE)

PS-voorzitter Elio Di Rupo is de enige kandidaat om zichzelf op te volgen aan het hoofd van de Franstalige socialisten. Maandagmiddag liep de termijn af om kandidaturen in te dienen. Die van de burgemeester van Bergen was de enige die op het PS-secretariaat was aangekomen.Di Rupo nam het voorzitterschap opnieuw op toen zijn premierschap halfweg oktober ten einde liep. In 2011 werd hij herverkozen tot voorzitter met 96,7 procent van de stemmen. Tussen 7 en 18 november plant Di Rupo zeven ontmoetingen met de achterban. De verkiezing zelf vindt op 21 en 22 november plaats. (Belga/AVE)