Eén van de drie verdachten van de roofmoord op een advocatengezin in Wemmel heeft bekend dat hij betrokken was bij de feiten.

De drie verdachten van de driedubbele moord op 14 november zijn intussen allen opgepakt en uitgeleverd aan België. De twee verdachten die in Frankrijk werden opgepakt, zijn woensdag uitgeleverd aan ons land. De derde verdachte, die in Luxemburg werd opgepakt toen hij aan stuur zat van één van de wagens die na de feiten werden gestolen, was al eerder uitgeleverd.

Het Laatste Nieuws schreef vrijdag dat één van de verdachten zijn aandeel in de feiten heeft bekend. Het Brussels parket wilde daarover geen commentaar kwijt, maar de advocaat van betrokkene heeft het bevestigd.

Het zou gaan om de 30-jarige Milton R. De man beweert dat hij enkel de chauffeur was en dat hij de twee andere verdachten, Frédéric M. en Christian L.-A., naar de woning van het gezin in het centrum van Wemmel heeft gebracht.

Eén van de drie verdachten van de roofmoord op een advocatengezin in Wemmel heeft bekend dat hij betrokken was bij de feiten.De drie verdachten van de driedubbele moord op 14 november zijn intussen allen opgepakt en uitgeleverd aan België. De twee verdachten die in Frankrijk werden opgepakt, zijn woensdag uitgeleverd aan ons land. De derde verdachte, die in Luxemburg werd opgepakt toen hij aan stuur zat van één van de wagens die na de feiten werden gestolen, was al eerder uitgeleverd.Het Laatste Nieuws schreef vrijdag dat één van de verdachten zijn aandeel in de feiten heeft bekend. Het Brussels parket wilde daarover geen commentaar kwijt, maar de advocaat van betrokkene heeft het bevestigd.Het zou gaan om de 30-jarige Milton R. De man beweert dat hij enkel de chauffeur was en dat hij de twee andere verdachten, Frédéric M. en Christian L.-A., naar de woning van het gezin in het centrum van Wemmel heeft gebracht.