Op de E40 richting Brussel ter hoogte van Wetteren is in de dichte mist een kettingbotsing gebeurd. Er waren zeven voertuigen bij betrokken. Daarbij vielen twee lichtgewonden. De snelweg is zo goed als afgesloten. Dat is vernomen bij het Vlaams verkeerscentrum.

Het ongeval gebeurde om 05.40 uur. Er waren zeven voertuigen bij betrokken: twee personenwagens, één vrachtwagen, één trekker met oplegger en drie bestelwagens. De trekker met oplegger stond dwars over de snelweg.

De voertuigen zijn getakeld, de autostrade is weer vrijgegeven, maar de hinder kan nog enige tijd duren. Het verkeer wordt aangeraden om te rijden via Antwerpen.

Op de E40 richting Brussel ter hoogte van Wetteren is in de dichte mist een kettingbotsing gebeurd. Er waren zeven voertuigen bij betrokken. Daarbij vielen twee lichtgewonden. De snelweg is zo goed als afgesloten. Dat is vernomen bij het Vlaams verkeerscentrum. Het ongeval gebeurde om 05.40 uur. Er waren zeven voertuigen bij betrokken: twee personenwagens, één vrachtwagen, één trekker met oplegger en drie bestelwagens. De trekker met oplegger stond dwars over de snelweg. De voertuigen zijn getakeld, de autostrade is weer vrijgegeven, maar de hinder kan nog enige tijd duren. Het verkeer wordt aangeraden om te rijden via Antwerpen.