Formateur Elio Di Rupo neemt onmiddellijk contact op met Wouter Beke om de CD&V-voorzitter toe te laten zijn standpunten en voorstellen te preciseren. Aanleiding zijn de "laatste verklaringen" van Beke. Die wil namelijk dat voor het hoofdstuk Brussel en BHV terug wordt gegrepen naar zijn eigen nota die hij in mei voorstelde.

Opportuniteit

De zeven partijen die bereid waren te onderhandelen op basis van de nota van Di Rupo, willen deze opportuniteit aangrijpen om het aantal gesprekspartners uit te breiden. Dat verklaarde Di Rupo donderdag na een vergadering met de zeven partijen. Zij zaten van 09.00 uur tot na 13.00 uur samen in het voorzitterschap van de Kamer. (Belga/INM)

Formateur Elio Di Rupo neemt onmiddellijk contact op met Wouter Beke om de CD&V-voorzitter toe te laten zijn standpunten en voorstellen te preciseren. Aanleiding zijn de "laatste verklaringen" van Beke. Die wil namelijk dat voor het hoofdstuk Brussel en BHV terug wordt gegrepen naar zijn eigen nota die hij in mei voorstelde.Opportuniteit De zeven partijen die bereid waren te onderhandelen op basis van de nota van Di Rupo, willen deze opportuniteit aangrijpen om het aantal gesprekspartners uit te breiden. Dat verklaarde Di Rupo donderdag na een vergadering met de zeven partijen. Zij zaten van 09.00 uur tot na 13.00 uur samen in het voorzitterschap van de Kamer. (Belga/INM)