Delhaize stopt met de extra veiligheidsmaatregelen die op 20 februari waren ingesteld naar aanleiding van de aanval met zuur in Antwerpen. De warenhuisketen doet dat "op basis van de beschikbare info over de verdachte en de situatie", zegt woordvoerder Roel Dekelver.

Geen uitspraken

"De standaard maatregelen op vlak van veiligheid die altijd voorzien worden, blijven behouden", zegt de woordvoerder. Over de specifieke elementen van het onderzoek zal Delhaize België geen uitspraken doen. "Onze grootste zorg gaat nu volledig naar het slachtoffer van de zuuraanval en haar familie. Wij hopen dat ze zo goed als mogelijk zal recupereren." (Belga/WB)

Delhaize stopt met de extra veiligheidsmaatregelen die op 20 februari waren ingesteld naar aanleiding van de aanval met zuur in Antwerpen. De warenhuisketen doet dat "op basis van de beschikbare info over de verdachte en de situatie", zegt woordvoerder Roel Dekelver. "De standaard maatregelen op vlak van veiligheid die altijd voorzien worden, blijven behouden", zegt de woordvoerder. Over de specifieke elementen van het onderzoek zal Delhaize België geen uitspraken doen. "Onze grootste zorg gaat nu volledig naar het slachtoffer van de zuuraanval en haar familie. Wij hopen dat ze zo goed als mogelijk zal recupereren." (Belga/WB)