Alle 15.000 personeelsleden van Delhaize België kregen een brief met daarin het nummer van een hulplijn voor psychologische bijstand. Jammer genoeg voor Delhaize stond er een tikfout in: wie naar het nummer bel­de, kwam bij een groep deurwaarders terecht die samen een incassobureau runnen. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard.

De vakbonden bij Delhaize waren nog maar eens geschokt over deze zoveelste blunder van CEO van Delhaize België Denis Knoops. "Dit is toch echt weer onbegrijpelijk. Een kassierster moet maar enkele fouten maken bij Delhaize en ze krijgt al een no­ta. Maar de grote baas kan zich blijkbaar de ene na de andere blunder veroorloven. En mocht hij ervoor ontslagen worden, dan krijgt hij nog een mooie af­scheidspremie ook", zegt BBTK­-se­cretaris Jan De Weghe.

Knoops haalde zich ook al de woede van de vakbonden op de hals door de werkwilligen de 'echte Delhaiziens' te noemen en door niet te komen naar een ondernemersraad. (Belga/SD)

De vakbonden bij Delhaize waren nog maar eens geschokt over deze zoveelste blunder van CEO van Delhaize België Denis Knoops. "Dit is toch echt weer onbegrijpelijk. Een kassierster moet maar enkele fouten maken bij Delhaize en ze krijgt al een no­ta. Maar de grote baas kan zich blijkbaar de ene na de andere blunder veroorloven. En mocht hij ervoor ontslagen worden, dan krijgt hij nog een mooie af­scheidspremie ook", zegt BBTK­-se­cretaris Jan De Weghe.Knoops haalde zich ook al de woede van de vakbonden op de hals door de werkwilligen de 'echte Delhaiziens' te noemen en door niet te komen naar een ondernemersraad. (Belga/SD)