Dat heeft De Maght maandag laten weten in een persbericht.

De Maght legde zich de voorbije jaren voornamelijk toe op de sociale thema's. "Bij de start van LDD was dat geen enkel probleem, er was toch niet echt iemand anders die dat wilde doen", zegt ze.

"Maar vandaag wil hij (Jean-Marie Dedecker, nvdr.) helemaal de economische toer opgaan. Daarom zijn we met respect voor elkaar uit mekaar gegaan."

De Maght blijft voorlopig lid van de partij, maar last op nationaal vlak wel een sabbatperiode in. Tijdens die periode zal de beslissen of ze er nog mee doorgaat.

Op lokaal vlak wil De Maght naar eigen zeggen nu "voluit gaan" voor haar mandaat als BLAUW-gemeenteraadslid in Aalst.

Dat heeft De Maght maandag laten weten in een persbericht. De Maght legde zich de voorbije jaren voornamelijk toe op de sociale thema's. "Bij de start van LDD was dat geen enkel probleem, er was toch niet echt iemand anders die dat wilde doen", zegt ze. "Maar vandaag wil hij (Jean-Marie Dedecker, nvdr.) helemaal de economische toer opgaan. Daarom zijn we met respect voor elkaar uit mekaar gegaan." De Maght blijft voorlopig lid van de partij, maar last op nationaal vlak wel een sabbatperiode in. Tijdens die periode zal de beslissen of ze er nog mee doorgaat. Op lokaal vlak wil De Maght naar eigen zeggen nu "voluit gaan" voor haar mandaat als BLAUW-gemeenteraadslid in Aalst.