Bekijk ook de video's van Marleen Temmerman, Jan Hautekiet en Michel Vandenbosch.

1. James Randi

Amerika's belangrijkste scepticus zet in deze video van anderhalve minuut astrologie voor eens en voor altijd bij het groot huisvuil. Evengoed toepasbaar op alle mogelijke andere vormen van bijgeloof, vermoedelijk ook op die van u (knipoog).

2. Bill Hicks

Wijlen Bill Hicks. Wellicht de beste stand-up comedian aller tijden. Omdat ik altijd aan (pdw) moet denken als ik hem zie. Vond de mensheid maar een virus met schoenen. Scherp. Sarcastisch. Grappig. Altijd genieten. Hier iets over drugs.

3. Justin Townes Earle

Amerikaanse singer-songwriter. Zoon van de geweldige Steve Earle. Hier volslagen onbekend. Maar veel doorleefder maken ze ze niet meer. Moge hij beroemd worden.

1. James RandiAmerika's belangrijkste scepticus zet in deze video van anderhalve minuut astrologie voor eens en voor altijd bij het groot huisvuil. Evengoed toepasbaar op alle mogelijke andere vormen van bijgeloof, vermoedelijk ook op die van u (knipoog).2. Bill HicksWijlen Bill Hicks. Wellicht de beste stand-up comedian aller tijden. Omdat ik altijd aan (pdw) moet denken als ik hem zie. Vond de mensheid maar een virus met schoenen. Scherp. Sarcastisch. Grappig. Altijd genieten. Hier iets over drugs.3. Justin Townes EarleAmerikaanse singer-songwriter. Zoon van de geweldige Steve Earle. Hier volslagen onbekend. Maar veel doorleefder maken ze ze niet meer. Moge hij beroemd worden.