Televisiefiguur Carl Huybrechts gaat de politiek in. In oktober staat hij op de Brasschaatse N-VA-lijst van kamerfractieleider Jan Jambon. Dat melden Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Ambities

"Carl gaat voor de verkiezingen de eerste kolom duwen op de zeventiende plaats", zegt lijsttrekker Jan Jambon. Huybrechts zou niet gevraagd zijn door de N-VA, maar zichzelf hebben aangeboden.

Huybrechts geeft aan dat zijn politieke ambities tweeledig zijn. "Ik wil niet-traditionele N-VA-kiezers overtuigen met het oog op de verkiezingen van 2014", klinkt het. "En hier in Brasschaat wil ik mijn expertise en ervaring op het gebied van evenementen, sport en media gebruiken als mandataris. Ja, ik wil graag schepen worden."

Overstap

Huybrechts maakt een overstap: in 2000 steunde hij nog de SP.A-lijst van Patrick Janssens. (Belga/TV)

Televisiefiguur Carl Huybrechts gaat de politiek in. In oktober staat hij op de Brasschaatse N-VA-lijst van kamerfractieleider Jan Jambon. Dat melden Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.Ambities "Carl gaat voor de verkiezingen de eerste kolom duwen op de zeventiende plaats", zegt lijsttrekker Jan Jambon. Huybrechts zou niet gevraagd zijn door de N-VA, maar zichzelf hebben aangeboden. Huybrechts geeft aan dat zijn politieke ambities tweeledig zijn. "Ik wil niet-traditionele N-VA-kiezers overtuigen met het oog op de verkiezingen van 2014", klinkt het. "En hier in Brasschaat wil ik mijn expertise en ervaring op het gebied van evenementen, sport en media gebruiken als mandataris. Ja, ik wil graag schepen worden."Overstap Huybrechts maakt een overstap: in 2000 steunde hij nog de SP.A-lijst van Patrick Janssens. (Belga/TV)