'We hebben sinds toetreding tot de coalitie een nieuwe wind door Londerzeel laten waaien en hopen dat we dit project mogen verder zetten', aldus Sminate. Londerzeel wordt bestuurd door N-VA, CD&V en SP.A-Groen. N-VA heeft er 6 zetels op een totaal van 25.

Sminate zetelt sinds 2007 in de gemeenteraad van Londerzeel en volgde in uitvoering van coalitieafspraken begin 2015 Jozef De Borger (CD&V) op als burgemeester van deze Vlaams-Brabantse gemeente. Ze was toen de eerste Vlaamse burgemeester met Marokkaanse roots.

In de periode 2010-2014 was ze volksvertegenwoordiger en sinds 2014 Vlaams parlementslid.

'We hebben sinds toetreding tot de coalitie een nieuwe wind door Londerzeel laten waaien en hopen dat we dit project mogen verder zetten', aldus Sminate. Londerzeel wordt bestuurd door N-VA, CD&V en SP.A-Groen. N-VA heeft er 6 zetels op een totaal van 25.Sminate zetelt sinds 2007 in de gemeenteraad van Londerzeel en volgde in uitvoering van coalitieafspraken begin 2015 Jozef De Borger (CD&V) op als burgemeester van deze Vlaams-Brabantse gemeente. Ze was toen de eerste Vlaamse burgemeester met Marokkaanse roots. In de periode 2010-2014 was ze volksvertegenwoordiger en sinds 2014 Vlaams parlementslid.