De scholen in Brussel maken zich klaar voor morgen. Na twee dagen gaan ze terug open, 'maximaal beveiligd', aldus minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). 'Er zal een maximale inzet van mensen zijn, al bekijken we nu nog hoe we dat specifiek gaan organiseren. Er staat al heel wat volk op de straten in Brussel, dus we moeten eens kijken hoe we dat op een intelligente manier kunnen organiseren.'

Volgens de burgemeesters zijn er 288 extra agenten nodig.

Nog eens 200 politieagenten gaan de Brusselse metro beveiligen.

Het was overigens de beslissing over het al of niet weer openenen van de scholen die ervoor zorgde dat het lang wachten was op nieuws rond het handhaven of bijstellen van het dreigingsniveau. Dat zei Jambon aan VTM Nieuws.

De scholen in Brussel maken zich klaar voor morgen. Na twee dagen gaan ze terug open, 'maximaal beveiligd', aldus minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). 'Er zal een maximale inzet van mensen zijn, al bekijken we nu nog hoe we dat specifiek gaan organiseren. Er staat al heel wat volk op de straten in Brussel, dus we moeten eens kijken hoe we dat op een intelligente manier kunnen organiseren.'Volgens de burgemeesters zijn er 288 extra agenten nodig.Nog eens 200 politieagenten gaan de Brusselse metro beveiligen. Het was overigens de beslissing over het al of niet weer openenen van de scholen die ervoor zorgde dat het lang wachten was op nieuws rond het handhaven of bijstellen van het dreigingsniveau. Dat zei Jambon aan VTM Nieuws.