Het zegelblaadje is enkel verkrijgbaar bij aankoop van de kaart en wordt dus niet apart verkocht, meldt Bpost. De kaart met het zegelblaadje is vanaf 2 september te koop in alle postkantoren en onder meer via de eShop (www.bpost.be/eshop).

De set kost 9,90 euro en de frankeerwaarde van de zegels stemt overeen met die van een niet-genormaliseerde zending met bestemming Europa.

Het postzegelblaadje heeft een oplage van 97.400 exemplaren. Het werd ontworpen door Myriam Voz. Wim Robberechts nam de foto. Kris Maes ontwierp de kaart met foto's die het Koninklijk Paleis aanleverde.

Eind dit jaar worden de nieuwe permanente postzegels met de beeltenis van koning Filip verkocht. (Belga/TE)

Het zegelblaadje is enkel verkrijgbaar bij aankoop van de kaart en wordt dus niet apart verkocht, meldt Bpost. De kaart met het zegelblaadje is vanaf 2 september te koop in alle postkantoren en onder meer via de eShop (www.bpost.be/eshop). De set kost 9,90 euro en de frankeerwaarde van de zegels stemt overeen met die van een niet-genormaliseerde zending met bestemming Europa. Het postzegelblaadje heeft een oplage van 97.400 exemplaren. Het werd ontworpen door Myriam Voz. Wim Robberechts nam de foto. Kris Maes ontwierp de kaart met foto's die het Koninklijk Paleis aanleverde. Eind dit jaar worden de nieuwe permanente postzegels met de beeltenis van koning Filip verkocht. (Belga/TE)