'Boerkini toegelaten en gereserveerde uren voor vrouwen. De communitaristische waanzin gaat voort', fulmineerde hij op Twitter. De MR zal dit in het Brusselse en federale parlement aanklagen, kondigde hij aan. 'Onze waarden worden ondermijnd door de onkundige medeplichtigheid van sommigen', gaat Bouchez verder.

De MR-voorzitter wil dat Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit Sarah Schlitz (Ecolo) ingrijpt. De relatie tussen coalitiepartners MR en Ecolo is de laatste tijd erg gespannen, onder meer door de benoeming door Schlitz van Ihsane Haouach, die een hoofddoek draagt, als regeringscommissaris bij het Instituut voor Gelijkheid tussen Vrouwen en Mannen.

'Boerkini toegelaten en gereserveerde uren voor vrouwen. De communitaristische waanzin gaat voort', fulmineerde hij op Twitter. De MR zal dit in het Brusselse en federale parlement aanklagen, kondigde hij aan. 'Onze waarden worden ondermijnd door de onkundige medeplichtigheid van sommigen', gaat Bouchez verder. De MR-voorzitter wil dat Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit Sarah Schlitz (Ecolo) ingrijpt. De relatie tussen coalitiepartners MR en Ecolo is de laatste tijd erg gespannen, onder meer door de benoeming door Schlitz van Ihsane Haouach, die een hoofddoek draagt, als regeringscommissaris bij het Instituut voor Gelijkheid tussen Vrouwen en Mannen.