Bij de familie Jratlou is er geweld geweest op de avond van de verdwijning van de kleine Younes. Uit het dossier blijkt dat er bloedsporen van de vader, de moeder en de jongen werden gevonden.

Dat heeft Xavier Magnée, de advocaat van Mohamed Jratlou (de vader van de kleuter), woensdag verklaard na inzage van het dossier.

Younes verdween een jaar geleden en werd nadien niet ver van de ouderlijke woning dood in de Leie gevonden. De ouders van Younes werden dinsdag in verdenking gesteld wegens vrijwillige slagen en verwondingen met de dood van hun zoontje tot gevolg, maar zonder de intentie te doden. Ze werden opgesloten in de gevangenis.

Magnée zei woensdag dat er tijdens het onderzoek naar de verdwijning bloedsporen werden gevonden in het huis van de familie in Le Bizet (Komen-Waasten). Maar volgens hem is er momenteel geen bewijs dat zijn cliënt verantwoordelijk is voor de dood van diens zoon.

Bij de familie Jratlou is er geweld geweest op de avond van de verdwijning van de kleine Younes. Uit het dossier blijkt dat er bloedsporen van de vader, de moeder en de jongen werden gevonden.Dat heeft Xavier Magnée, de advocaat van Mohamed Jratlou (de vader van de kleuter), woensdag verklaard na inzage van het dossier. Younes verdween een jaar geleden en werd nadien niet ver van de ouderlijke woning dood in de Leie gevonden. De ouders van Younes werden dinsdag in verdenking gesteld wegens vrijwillige slagen en verwondingen met de dood van hun zoontje tot gevolg, maar zonder de intentie te doden. Ze werden opgesloten in de gevangenis. Magnée zei woensdag dat er tijdens het onderzoek naar de verdwijning bloedsporen werden gevonden in het huis van de familie in Le Bizet (Komen-Waasten). Maar volgens hem is er momenteel geen bewijs dat zijn cliënt verantwoordelijk is voor de dood van diens zoon.