Het Laatste Nieuws kon de resultaten van de autopsie inkijken.

De Russische hoofdverdachte beweerde dat de jonge vrouw uit De Pinte tijdens de nacht van de feiten dronken en agressief was, en dat het misliep toen hij haar wilde helpen. Dat schreef hij ook op papiertjes die hij in zijn cel had achtergelaten voordat hij zelfmoord pleegde. Maar het autopsieverslag verwijst zijn beweringen nu naar de prullenmand. In het toxicologisch onderzoek staat zwart op wit dat Aurore die nacht niet te veel gedronken had.

'Leugens nooit geloofd'

"We hebben zijn leugens nooit geloofd", zegt Christine Mussche, advocate van de familie. "Aurore moest de volgende dag naar een begrafenis, dus haar hoofd stond helemaal niet naar drinken. Maar zijn beweringen waren een pijnlijke smet op de nagedachtenis van Aurore."

De familie krijgt volgende week inzage in het dossier. (Belga/TV)

Het Laatste Nieuws kon de resultaten van de autopsie inkijken.De Russische hoofdverdachte beweerde dat de jonge vrouw uit De Pinte tijdens de nacht van de feiten dronken en agressief was, en dat het misliep toen hij haar wilde helpen. Dat schreef hij ook op papiertjes die hij in zijn cel had achtergelaten voordat hij zelfmoord pleegde. Maar het autopsieverslag verwijst zijn beweringen nu naar de prullenmand. In het toxicologisch onderzoek staat zwart op wit dat Aurore die nacht niet te veel gedronken had. "We hebben zijn leugens nooit geloofd", zegt Christine Mussche, advocate van de familie. "Aurore moest de volgende dag naar een begrafenis, dus haar hoofd stond helemaal niet naar drinken. Maar zijn beweringen waren een pijnlijke smet op de nagedachtenis van Aurore." De familie krijgt volgende week inzage in het dossier. (Belga/TV)