Onder de slogan 'Vrijheid of islam' gaat Anke van dermeersch verder op de gekende Vlaams Belang-retoriek over de islam. Op affiches, postkaarten en in een folder over islamisering staat een foto van de benen van de ex-Miss België, zo meldt de Gazet van Antwerpen.

Op haar benen staan lijntjes. Die staan voor de straffen die vrouwen in islamistische landen riskeren als ze zich niet kleden conform de radicale interpretatie van de islam. Van dermeersch in de Gazet van Antwerpen: 'Ik wil laten zien welke reacties en straffen vrouwen riskeren afhankelijk van de lengte van hun rok.'

Eerder pakte het VB ook al uit met een campagne waarin de dochter van Filip Dewinter in bikini poseerde, onder dezelfde slogan. (SD)

Onder de slogan 'Vrijheid of islam' gaat Anke van dermeersch verder op de gekende Vlaams Belang-retoriek over de islam. Op affiches, postkaarten en in een folder over islamisering staat een foto van de benen van de ex-Miss België, zo meldt de Gazet van Antwerpen. Op haar benen staan lijntjes. Die staan voor de straffen die vrouwen in islamistische landen riskeren als ze zich niet kleden conform de radicale interpretatie van de islam. Van dermeersch in de Gazet van Antwerpen: 'Ik wil laten zien welke reacties en straffen vrouwen riskeren afhankelijk van de lengte van hun rok.' Eerder pakte het VB ook al uit met een campagne waarin de dochter van Filip Dewinter in bikini poseerde, onder dezelfde slogan. (SD)