Afgelopen nacht werd de ambulance in Avelgem opgeroepen voor een jongen die onwel was geworden op een fuif. De dienst 112 werd bij aankomst bekogeld door een agressieve jongeman die nadien wegliep. Ondertussen werd een tweede ambulance gestuurd om de jongen die onwel was geworden te helpen. Daardoor is de jongen met vertraging naar het ziekenhuis weggevoerd.

De verdachte is ondertussen gevat en verhoord. Daaruit blijkt dat de jongeman niet de bedoeling had de ambulanciers te viseren. De persoon in kwestie had plots ruzie met vrienden en heeft zijn agressie gericht op de ambulance. Volgens de organisatoren wilde de jongeman de ambulanciers zelf niet raken.

Afgelopen nacht werd de ambulance in Avelgem opgeroepen voor een jongen die onwel was geworden op een fuif. De dienst 112 werd bij aankomst bekogeld door een agressieve jongeman die nadien wegliep. Ondertussen werd een tweede ambulance gestuurd om de jongen die onwel was geworden te helpen. Daardoor is de jongen met vertraging naar het ziekenhuis weggevoerd. De verdachte is ondertussen gevat en verhoord. Daaruit blijkt dat de jongeman niet de bedoeling had de ambulanciers te viseren. De persoon in kwestie had plots ruzie met vrienden en heeft zijn agressie gericht op de ambulance. Volgens de organisatoren wilde de jongeman de ambulanciers zelf niet raken.