Het is een journalist van De Morgen die afgelopen weekend het boekje vond in de verloederde stacaravan in Cerfontaine in Namen. Het boekje bevat adressen en telefoonnummers onder meer uit Affligem, Erembodegem en Herdersem. Volgens Bende-overlever David Van de Steen verwijst op zijn minst een van de elf namen naar een extreemrechtse wapenfreak.

De Luikse procureur-generaal Christian De Valkeneer reageert verbaasd in de krant. 'Ik heb navraag gedaan bij de speurders. Zij verzekeren mij dat ze de caravan echt grondig hebben doorzocht.' Het boekje zou deze week in beslag genomen worden om verder te worden onderzocht.

Het is een journalist van De Morgen die afgelopen weekend het boekje vond in de verloederde stacaravan in Cerfontaine in Namen. Het boekje bevat adressen en telefoonnummers onder meer uit Affligem, Erembodegem en Herdersem. Volgens Bende-overlever David Van de Steen verwijst op zijn minst een van de elf namen naar een extreemrechtse wapenfreak. De Luikse procureur-generaal Christian De Valkeneer reageert verbaasd in de krant. 'Ik heb navraag gedaan bij de speurders. Zij verzekeren mij dat ze de caravan echt grondig hebben doorzocht.' Het boekje zou deze week in beslag genomen worden om verder te worden onderzocht.