ACOD Tram-Bus-Metro diende maandag een stakingsaanzegging in bij de MIVB, die van kracht wordt vanaf 19 februari. De vakbond klaagt het sociaal klimaat aan in de verschillende commerciële afdelingen van de MIVB en een 'verspilling van belastinggeld'. Na de vergadering zei een socialistische vakbondsafgevaardigde woensdagavond dat de stakingsaanzegging behouden blijft.

De vakbondsverantwoordelijken vergaderen vrijdag onderling. De MIVB zegt dat de vergadering constructief verliep en dat de verzoening zou moeten doorgaan. Woensdagmiddag zei de christelijke bond al, ACV Openbare Diensten, dat een stakingsaanzegging niet op tafel ligt. De organisatie wil een open houding bewaren en de onderhandelingen correct voeren.

ACOD Tram-Bus-Metro diende maandag een stakingsaanzegging in bij de MIVB, die van kracht wordt vanaf 19 februari. De vakbond klaagt het sociaal klimaat aan in de verschillende commerciële afdelingen van de MIVB en een 'verspilling van belastinggeld'. Na de vergadering zei een socialistische vakbondsafgevaardigde woensdagavond dat de stakingsaanzegging behouden blijft. De vakbondsverantwoordelijken vergaderen vrijdag onderling. De MIVB zegt dat de vergadering constructief verliep en dat de verzoening zou moeten doorgaan. Woensdagmiddag zei de christelijke bond al, ACV Openbare Diensten, dat een stakingsaanzegging niet op tafel ligt. De organisatie wil een open houding bewaren en de onderhandelingen correct voeren.