Een 30-jarige vrouw uit Sint-Truiden, die onlangs te zien was in Luk Alloo's tv-programma "Alloo in de Vrouwengevangenis" (VTM), is door de Hasseltse correctionele rechtbank bij verstek veroordeeld tot 1 jaar cel en 600 euro boete voor het stelen van vuilniszakken. De vrouw die op vrije voeten is, daagde niet op voor haar proces.

Ze stal in Sint-Truiden op 30 januari dit jaar 13 rollen vuilzakken voor een bedrag van 162 euro en werd op heterdaad betrapt.

Vorig jaar verscheen Kelly V. voor de Hasseltse strafrechter met in haar kielzog het camerateam van Luk Alloo. Ze stond toen terecht voor het in de gevangenis binnensmokkelen van heroïne voor haar echtgenoot, van wie ze zou gaan scheiden. Ze werd voor de smokkel veroordeeld tot 18 maanden cel, waarvan 12 maanden met probatie-uitstel.

In januari 2013 kreeg ze voor het dealen van verdovende middelen 30 maanden cel, waarvan twintig maanden met probatie-uitstel. Volgens de rechtbank heeft ze al genoeg kansen gekregen. De procureur vroeg de onmiddellijke aanhouding van Kelly, maar de rechtbank ging daar niet op in. Haar advocaat, Anneleen Kreemers, zei de rechtbank dat er geen vluchtgevaar is.

Ze verblijft momenteel bij haar vriend in Sint-Truiden en is van plan zich daar te laten inschrijven, zodat ze een vast adres heeft.

Een 30-jarige vrouw uit Sint-Truiden, die onlangs te zien was in Luk Alloo's tv-programma "Alloo in de Vrouwengevangenis" (VTM), is door de Hasseltse correctionele rechtbank bij verstek veroordeeld tot 1 jaar cel en 600 euro boete voor het stelen van vuilniszakken. De vrouw die op vrije voeten is, daagde niet op voor haar proces. Ze stal in Sint-Truiden op 30 januari dit jaar 13 rollen vuilzakken voor een bedrag van 162 euro en werd op heterdaad betrapt. Vorig jaar verscheen Kelly V. voor de Hasseltse strafrechter met in haar kielzog het camerateam van Luk Alloo. Ze stond toen terecht voor het in de gevangenis binnensmokkelen van heroïne voor haar echtgenoot, van wie ze zou gaan scheiden. Ze werd voor de smokkel veroordeeld tot 18 maanden cel, waarvan 12 maanden met probatie-uitstel. In januari 2013 kreeg ze voor het dealen van verdovende middelen 30 maanden cel, waarvan twintig maanden met probatie-uitstel. Volgens de rechtbank heeft ze al genoeg kansen gekregen. De procureur vroeg de onmiddellijke aanhouding van Kelly, maar de rechtbank ging daar niet op in. Haar advocaat, Anneleen Kreemers, zei de rechtbank dat er geen vluchtgevaar is. Ze verblijft momenteel bij haar vriend in Sint-Truiden en is van plan zich daar te laten inschrijven, zodat ze een vast adres heeft.