Tickets Boektopia - Lezen doet (be)leven

Van 30 oktober t.e.m. 1 november

Drie dagen lang komen 150 auteurs, dichters, tekenaars, politici, helden, chefs, wetenschappers, zangers, dansers, denkers en dromers langs in Kortrijk Xpo en stad. Met o.a. een (online) boekenmarathon van 20 uur en 50 voorstellingen. Van een debat over wereldpolitiek tot een gesprek over euthanasie. Van musicals tot concerten. Van stoverij met frieten tot Keto. In zes belevingsroutes klauter en ontdek je als kind nieuwe werelden en verlies je je als volwassene in je favoriete genre vol nieuwe boeken. Uiteraard kan je er ook boeken kopen en laten signeren. Zelfs Geronimo Stilton komt langs.

Praktisch:

  • 50 x 2 tickets voor de openingsavond op 29/10
  • 50 x 2 tickets voor een dag naar keuze
  • Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk
  • Meer info: boektopia.be
CineMember, Alle rechten voorbehouden
CineMember © Alle rechten voorbehouden

Maandabonnementen CineMember

Win een maandabonnement op CineMember en dompel je onder in het oeuvre van Pedro Almodóvar!

Video on demand-platform CineMember heeft haar filmaanbod uitgebreid met maar liefst 13 films van de Spaanse cinéast Pedro Almodóvar. Op enkele films na is daarmee het hele oeuvre van een van de grootste regisseur van onze tijd op het platform te zien; van meer recente titels als het voor een Oscar genomineerde Dolor y Gloria en Cannes-winnaar La Piel Que Habito tot moderne klassiekers als Átame! en Los Abrazos Rotos.

Praktisch:

De Clan Reynders, Alle rechten voorbehouden
De Clan Reynders © Alle rechten voorbehouden

Boeken De Clan Reynders

Philippe Engels

In 'De Clan Reynders' wordt het duo Didier Reynders en Jean-Claude Fontinoy van nabij gevolgd. Deze laatste werkte sinds 1999 steeds op de kabinetten van Reynders, in de voorbije 20 jaar zowat de machtigste politicus van België: Minister van Financiën (1999-2011), Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken (2011-2019), Minister van Buitenlandse Handel (2011-2014), Minister van Defensie (2018-2019), Vice-Eerste minister (2004-2019). Fontinoy was de man in de schaduw, de fikser, die buiten beeld de enveloppes aannam.

Harde bewijzen dat hij een corrupt systeem van steekpenningen invoerde zijn er niet omdat die transacties steeds in het verborgene gebeuren. Maar het aantal mensen dat anoniem daarover getuigt is indrukwekkend.

Praktisch:

Van 30 oktober t.e.m. 1 novemberDrie dagen lang komen 150 auteurs, dichters, tekenaars, politici, helden, chefs, wetenschappers, zangers, dansers, denkers en dromers langs in Kortrijk Xpo en stad. Met o.a. een (online) boekenmarathon van 20 uur en 50 voorstellingen. Van een debat over wereldpolitiek tot een gesprek over euthanasie. Van musicals tot concerten. Van stoverij met frieten tot Keto. In zes belevingsroutes klauter en ontdek je als kind nieuwe werelden en verlies je je als volwassene in je favoriete genre vol nieuwe boeken. Uiteraard kan je er ook boeken kopen en laten signeren. Zelfs Geronimo Stilton komt langs. Praktisch:Win een maandabonnement op CineMember en dompel je onder in het oeuvre van Pedro Almodóvar! Video on demand-platform CineMember heeft haar filmaanbod uitgebreid met maar liefst 13 films van de Spaanse cinéast Pedro Almodóvar. Op enkele films na is daarmee het hele oeuvre van een van de grootste regisseur van onze tijd op het platform te zien; van meer recente titels als het voor een Oscar genomineerde Dolor y Gloria en Cannes-winnaar La Piel Que Habito tot moderne klassiekers als Átame! en Los Abrazos Rotos. Praktisch:Philippe EngelsIn 'De Clan Reynders' wordt het duo Didier Reynders en Jean-Claude Fontinoy van nabij gevolgd. Deze laatste werkte sinds 1999 steeds op de kabinetten van Reynders, in de voorbije 20 jaar zowat de machtigste politicus van België: Minister van Financiën (1999-2011), Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken (2011-2019), Minister van Buitenlandse Handel (2011-2014), Minister van Defensie (2018-2019), Vice-Eerste minister (2004-2019). Fontinoy was de man in de schaduw, de fikser, die buiten beeld de enveloppes aannam.Harde bewijzen dat hij een corrupt systeem van steekpenningen invoerde zijn er niet omdat die transacties steeds in het verborgene gebeuren. Maar het aantal mensen dat anoniem daarover getuigt is indrukwekkend. Praktisch: