Deze dag is inderdaad de gelegenheid bij uitstek om de Volkswagen Fun Cup in een ontspannen sfeer te ontdekken in een veilig kader en met professionele begeleiding. Het is ook de kans voor de verschillende teams om hun wagens aan een vrije oefensessie te onderwerpen of hun partners mee aan boord te nemen van een VW Fun Cup racewagen.

Het package 'Discovery' kost 500 euro en laat toe de VW Fun Cup EVO3 in een sessie van drie uur te ontdekken met begeleiding van professionele rijders. Een volledige theoretische briefing en een rijdersuitrusting zijn inbegrepen.

Het package 'Discovery' kost 400 euro voor de inschrijving van een wagen voor de volledige dag. Daarbij is het aantal rijders vrij en is een licentie is niet verplicht. Alle info over de VW Fun Cup Test & Discovery Day op 9 mei in Mettet vind je op www.belgianvwclub.be.(Belga)

Deze dag is inderdaad de gelegenheid bij uitstek om de Volkswagen Fun Cup in een ontspannen sfeer te ontdekken in een veilig kader en met professionele begeleiding. Het is ook de kans voor de verschillende teams om hun wagens aan een vrije oefensessie te onderwerpen of hun partners mee aan boord te nemen van een VW Fun Cup racewagen.Het package 'Discovery' kost 500 euro en laat toe de VW Fun Cup EVO3 in een sessie van drie uur te ontdekken met begeleiding van professionele rijders. Een volledige theoretische briefing en een rijdersuitrusting zijn inbegrepen.Het package 'Discovery' kost 400 euro voor de inschrijving van een wagen voor de volledige dag. Daarbij is het aantal rijders vrij en is een licentie is niet verplicht. Alle info over de VW Fun Cup Test & Discovery Day op 9 mei in Mettet vind je op www.belgianvwclub.be.(Belga)