Om het groene en "schone" imago van elektrische en hybride voertuigen minder soft te maken, lakt Toyota de RAV4 in diepzwart "Midnight Black". Naast de 'bad boy'-look benadrukt deze keuze de complexe vormgeving en de oppervlakken van het koetswerk.

Dit effect wordt versterkt door verschillende designelementen. Het radiatorrooster, de onderkant van de bumpers, de spiegelkappen, de spatbordbeschermers en de achterspoiler van deze versie worden eveneens zwart gelakt, net als de 19-duims lichtmetalen velgen. De designers hebben bijzonder veel aandacht besteed aan bepaalde details zoals de sensoren van het Pre-Crash Emergency Braking System. Die zijn zelfs zwart gespoten, zodat alleen het verchroomde Toyota embleem contrasteert met van de rest van het koetswerk.

Binnenin worden de stoelen bekleed met zwart kunstleder voorzien van grijze stiknaden die perfect passen bij de zwarte interieurhemel. De nieuwe RAV4 Hybrid Black Edition is meteen bestelbaar en zal vanaf oktober 2020 op de Belux-markt worden geleverd.(Belga)

Om het groene en "schone" imago van elektrische en hybride voertuigen minder soft te maken, lakt Toyota de RAV4 in diepzwart "Midnight Black". Naast de 'bad boy'-look benadrukt deze keuze de complexe vormgeving en de oppervlakken van het koetswerk.Dit effect wordt versterkt door verschillende designelementen. Het radiatorrooster, de onderkant van de bumpers, de spiegelkappen, de spatbordbeschermers en de achterspoiler van deze versie worden eveneens zwart gelakt, net als de 19-duims lichtmetalen velgen. De designers hebben bijzonder veel aandacht besteed aan bepaalde details zoals de sensoren van het Pre-Crash Emergency Braking System. Die zijn zelfs zwart gespoten, zodat alleen het verchroomde Toyota embleem contrasteert met van de rest van het koetswerk.Binnenin worden de stoelen bekleed met zwart kunstleder voorzien van grijze stiknaden die perfect passen bij de zwarte interieurhemel. De nieuwe RAV4 Hybrid Black Edition is meteen bestelbaar en zal vanaf oktober 2020 op de Belux-markt worden geleverd.(Belga)