Dit is de bekende mid-career facelift van de Peugeot 2008, die zowat elk model ondergaat nadat het enkele jaren in de showrooms staat. Het gaat dan ook vooral om een opsmukbeurt om het snoetje gaaf te houden, en een uitbreiding van de uitrusting om de veeleisende kopers tevreden te stellen.

Deze operatie levert de Franse crossover een nieuwe grille, andere kunststofpanelen rondom het koetswerk, hertekende achterlichten en enkele nieuwe lakkleuren op. Aan de binnenzijde duikt ook nog een 7" aanraakscherm met MirrorScreen-connectiviteit voor het gebruik van smartphones op.

En tenslotte is er een nieuwe topversie - GT Line - beschikbaar die wat sportiever is uitgedost met zwarte accenten en specifieke 17" velgen. Op technisch vlak blijft alles gewoon hetzelfde met de verschillende versies van de 1.2 PureTech (benzine) en 1.6 BlueHDi (diesel) met vermogens tussen 82 en 130 pk.(Belga)

Dit is de bekende mid-career facelift van de Peugeot 2008, die zowat elk model ondergaat nadat het enkele jaren in de showrooms staat. Het gaat dan ook vooral om een opsmukbeurt om het snoetje gaaf te houden, en een uitbreiding van de uitrusting om de veeleisende kopers tevreden te stellen. Deze operatie levert de Franse crossover een nieuwe grille, andere kunststofpanelen rondom het koetswerk, hertekende achterlichten en enkele nieuwe lakkleuren op. Aan de binnenzijde duikt ook nog een 7" aanraakscherm met MirrorScreen-connectiviteit voor het gebruik van smartphones op.En tenslotte is er een nieuwe topversie - GT Line - beschikbaar die wat sportiever is uitgedost met zwarte accenten en specifieke 17" velgen. Op technisch vlak blijft alles gewoon hetzelfde met de verschillende versies van de 1.2 PureTech (benzine) en 1.6 BlueHDi (diesel) met vermogens tussen 82 en 130 pk.(Belga)