Dit jaar was het alweer de 19e editie van de Panda Raid, die tussen 8 en 16 maart werd verreden. Dit is een regelmatigheidsrally voorbehouden aan Panda's 4x2 en 4x4, en hun neefjes Seat Marbella en Seat Panda, die voor 2003 werden geproduceerd. Al was er dit jaar ook een gloednieuwe Panda Cross 4x4 bij, die was uitgenodigd als gastvedette. De kleine Fiats reden ruim 3.000 kilometer van Madrid naar Marrakech, in zeven etappes. Aangezien de navigatie op de oude manier met een kaart moest gebeuren, waren de uitdaging en het avontuur echt verzekerd. Om de veiligheid te garanderen en niemand kwijt te spelen, was in elk voertuig een satellietzender geplaatst.

Na de start in Madrid doorkruiste de karavaan Spanje om via Motril de overtocht te maken naar de Mohamed V stuwdam in Marokko. Daar ging het echte avontuur van start met paden doorheen de woestijn met prachtige panaroma's, via Bel-Frissate, Maadid, Merzouga, Tazoulait en Tansikht tot eindbestemming in Marrakech. Met een inschrijvingsgeld van 2.250 euro en een betaalbaar voertuig in de gedaante van de Panda, blijft de Panda Raid nog steeds binnen het bereik van de raidliefhebber met een beperkt budget.(Belga)

Dit jaar was het alweer de 19e editie van de Panda Raid, die tussen 8 en 16 maart werd verreden. Dit is een regelmatigheidsrally voorbehouden aan Panda's 4x2 en 4x4, en hun neefjes Seat Marbella en Seat Panda, die voor 2003 werden geproduceerd. Al was er dit jaar ook een gloednieuwe Panda Cross 4x4 bij, die was uitgenodigd als gastvedette. De kleine Fiats reden ruim 3.000 kilometer van Madrid naar Marrakech, in zeven etappes. Aangezien de navigatie op de oude manier met een kaart moest gebeuren, waren de uitdaging en het avontuur echt verzekerd. Om de veiligheid te garanderen en niemand kwijt te spelen, was in elk voertuig een satellietzender geplaatst.Na de start in Madrid doorkruiste de karavaan Spanje om via Motril de overtocht te maken naar de Mohamed V stuwdam in Marokko. Daar ging het echte avontuur van start met paden doorheen de woestijn met prachtige panaroma's, via Bel-Frissate, Maadid, Merzouga, Tazoulait en Tansikht tot eindbestemming in Marrakech. Met een inschrijvingsgeld van 2.250 euro en een betaalbaar voertuig in de gedaante van de Panda, blijft de Panda Raid nog steeds binnen het bereik van de raidliefhebber met een beperkt budget.(Belga)