Nadat de Moto Guzzi MGX-21 'Flying Fortress' vorig jaar de blikvanger was tijdens diverse shows, arriveert hij binnenkort daadwerkelijk bij de dealers. Om de introductie van dit nieuwe exclusieve model kracht bij te zetten, heeft Moto Guzzi een online registratie op poten gezet die de kopers tal van voordelen biedt. Wanneer de koper besluit de aankoopprocedure te voltooien, kan hij tot 7 augustus terecht bij een geselecteerde Moto Guzzi-dealer om daar het voorverkoopcontract te ondertekenen en krijgt hij meteen een exclusieve Moto Guzzi Mask jethelm met verwijderbaar kinstuk en bril. Tevens mag hij een bezoek brengen aan de fabriek in Mandello del Lario, waar alle Guzzi's sinds 1921 zonder onderbreking worden geproduceerd, tijdens het traditionele Moto Guzzi 'Open House' in september, waar dit jaar de 95e verjaardag van het merk wordt gevierd.

De Moto Guzzi MGX-21 'Flying Fortress' is de ultieme toerbuffel die zich onderscheidt door onder meer de kleine 'batwing' kuip, gestroomlijnde zijkoffers, een groot 21 inch voorwiel dat schuilgaat onder een koolstofvezel spatbord en een opvallend design met matzwarte afwerking en rode accenten, waaronder de kleppendeksels. De uitrusting wordt voltooid met de nodige veiligheidsfeatures, waaronder ABS, instelbare tractiecontrole, Ride-by-Wire gascontrole en cruise control. De MGX-21 wordt aangedreven door de bekende 1400cc V-twin met cardanaandrijving. Het prijskaartje bedraagt 22.995 euro. (Belga)

Nadat de Moto Guzzi MGX-21 'Flying Fortress' vorig jaar de blikvanger was tijdens diverse shows, arriveert hij binnenkort daadwerkelijk bij de dealers. Om de introductie van dit nieuwe exclusieve model kracht bij te zetten, heeft Moto Guzzi een online registratie op poten gezet die de kopers tal van voordelen biedt. Wanneer de koper besluit de aankoopprocedure te voltooien, kan hij tot 7 augustus terecht bij een geselecteerde Moto Guzzi-dealer om daar het voorverkoopcontract te ondertekenen en krijgt hij meteen een exclusieve Moto Guzzi Mask jethelm met verwijderbaar kinstuk en bril. Tevens mag hij een bezoek brengen aan de fabriek in Mandello del Lario, waar alle Guzzi's sinds 1921 zonder onderbreking worden geproduceerd, tijdens het traditionele Moto Guzzi 'Open House' in september, waar dit jaar de 95e verjaardag van het merk wordt gevierd.De Moto Guzzi MGX-21 'Flying Fortress' is de ultieme toerbuffel die zich onderscheidt door onder meer de kleine 'batwing' kuip, gestroomlijnde zijkoffers, een groot 21 inch voorwiel dat schuilgaat onder een koolstofvezel spatbord en een opvallend design met matzwarte afwerking en rode accenten, waaronder de kleppendeksels. De uitrusting wordt voltooid met de nodige veiligheidsfeatures, waaronder ABS, instelbare tractiecontrole, Ride-by-Wire gascontrole en cruise control. De MGX-21 wordt aangedreven door de bekende 1400cc V-twin met cardanaandrijving. Het prijskaartje bedraagt 22.995 euro. (Belga)