Om deze verjaardag duchtig in de bloemetjes te zetten krijgt deze Morgan '110 Anniversary' tal van aanpassingen, zowel op esthetisch als technisch vlak, met onder meer een sportuitlaat die sterkere prestaties moet opleveren. Morgan voorziet voor deze gelegenheid ook enkele nieuwe 'Classic' laktinten, die een eerbetoon brengen aan de kleuren die het merk in het verleden ooit heeft aangeboden.

In het interieur verzekeren houtinlegstukjes en een lederen bekleding het typische artisanale karakter van de authentieke creaties uit Malvern. Deze exclusieve behandeling komt er voor zowel de Plus 4 en de Roadster, als de originele 3-Wheeler. Maar opgelet: de volgende maanden zullen er verscheidene andere verrassingen en mooie initiatieven opduiken bij Morgan om de 110e verjaardag op gepaste wijze te vieren.(Belga)

Om deze verjaardag duchtig in de bloemetjes te zetten krijgt deze Morgan '110 Anniversary' tal van aanpassingen, zowel op esthetisch als technisch vlak, met onder meer een sportuitlaat die sterkere prestaties moet opleveren. Morgan voorziet voor deze gelegenheid ook enkele nieuwe 'Classic' laktinten, die een eerbetoon brengen aan de kleuren die het merk in het verleden ooit heeft aangeboden.In het interieur verzekeren houtinlegstukjes en een lederen bekleding het typische artisanale karakter van de authentieke creaties uit Malvern. Deze exclusieve behandeling komt er voor zowel de Plus 4 en de Roadster, als de originele 3-Wheeler. Maar opgelet: de volgende maanden zullen er verscheidene andere verrassingen en mooie initiatieven opduiken bij Morgan om de 110e verjaardag op gepaste wijze te vieren.(Belga)