Mercedes maakt prijzen van GLE bekend

10/11/18 om 11:24 - Bijgewerkt om 11:27

Bron: Belga

De GLE, de nieuwe SUV van Mercedes, belooft een comfort van topniveau zoals we dat gewend zijn van het prestigemerk met de ster. Daarvoor heeft de GLE heel wat mooie technologie aan boord, maar is hij ook voorzien van een fraai prijskaartje.

Mercedes maakt prijzen van GLE bekend

Mercedes maakt prijzen van GLE bekend © BELGA

De nieuwe GLE werd beduidend gestroomlijnder met een Cx van 0,29. Dat is een uitstekende waarde voor een wagen van dit formaat en een sterke troef op vlak van verbruik en comfort. De GLE zit ook boordevol innovaties, zoals de E-Active Body Control 48V, het chassis met actieve rolcontrole. Verder kreeg het infotainmentsysteem grotere schermen en zijn optioneel een gekleurd head-up display en de MBUX interieur assistent, die de bewegingen van de bestuurder en zijn passagier monitort, leverbaar.

De nieuwe Mercedes GLE komt begin 2019 op de markt en biedt bij zijn lancering de keuze uit twee motoren. De prijslijst begint met de GLE 300 d 4MATIC (diesel - 245 pk) die 67.276 euro kost. Het tweede model is de GLE 450 4MATIC met een 367 pk sterke benzinemotor voorzien van een mild hybride die kortstondig een extra EQ Boost van 22 pk geeft. Zijn prijs bedraagt 73.326 euro.(Belga)

Onze partners