Mazda-kunstambassadeur Musketon kreeg voor deze opdracht versterking van vier andere artiesten: Vexx Art (Vince Okerman), Icybomb (Alex Gerard), Itsmagichere (Laurent Beuten) en Zhion (André Levy). Zij zijn de winnaars van een designcompetitie, waarbij grafische kunstenaars het ontwerp van een motorkap moesten inzenden. Uit de meer dan 100 designs, koos Musketon deze vier artiesten uit, om samen met hem de nieuwe 'Mazda Design Car' te ontwerpen. Geen eenvoudige opdracht, want de bedoeling was de vijf uiteenlopende stijlen te integreren.

De vijf kunstenaars hebben zich eind april een weekend opgesloten op een afgelegen locatie om rustig aan het ontwerp te kunnen werken. En het resultaat, een volledig gewrapte CX-3, mag gezien worden. De #MusketonMazda zal voor allerlei activiteiten gebruikt worden en er zal vooral ook mee gereden worden, onder andere door de vijf kunstenaars zelf.(Belga)

Mazda-kunstambassadeur Musketon kreeg voor deze opdracht versterking van vier andere artiesten: Vexx Art (Vince Okerman), Icybomb (Alex Gerard), Itsmagichere (Laurent Beuten) en Zhion (André Levy). Zij zijn de winnaars van een designcompetitie, waarbij grafische kunstenaars het ontwerp van een motorkap moesten inzenden. Uit de meer dan 100 designs, koos Musketon deze vier artiesten uit, om samen met hem de nieuwe 'Mazda Design Car' te ontwerpen. Geen eenvoudige opdracht, want de bedoeling was de vijf uiteenlopende stijlen te integreren. De vijf kunstenaars hebben zich eind april een weekend opgesloten op een afgelegen locatie om rustig aan het ontwerp te kunnen werken. En het resultaat, een volledig gewrapte CX-3, mag gezien worden. De #MusketonMazda zal voor allerlei activiteiten gebruikt worden en er zal vooral ook mee gereden worden, onder andere door de vijf kunstenaars zelf.(Belga)