Op het evenement zijn alle Citroën- en Panhard modellen welkom. In Bokrijk werden een honderdtal historische gebouwen heropgebouwd in hun originele staat, met meubels, landbouwwerktuigen en uitrusting van weleer. Met de hulp van acteurs kan je er de sfeer van een eeuw geleden opsnuiven. Bokrijk is in zekere zin een levend museum. De komst van de klassieke Citroëns - die per model en per jaartal worden opgesteld op de parking van het kasteel - zal deze retrosfeer voor de bezoekers nog versterken. Zoals gebruikelijk wordt dit evenement een groot familiefeest voor alle Citroënrijders.

Dankzij de samenwerking met Citroën Belux kost de parking voor de oude Citroëns slechts 20 euro per wagen, ongeacht het aantal inzittenden. De toegang tot het openluchtmuseum is in deze prijs begrepen. De verschillende attracties zijn leuk voor jong en oud. Men mag niet vergeten dat Bokrijk ook een groene oase van rust is. Er zijn tal van wandelpaden en tuinen die schitterende geuren en kleuren geven. Men kan voor de Citroën Jumble enkel online inschrijven via de website van Citroën Jumble.(Belga)

Op het evenement zijn alle Citroën- en Panhard modellen welkom. In Bokrijk werden een honderdtal historische gebouwen heropgebouwd in hun originele staat, met meubels, landbouwwerktuigen en uitrusting van weleer. Met de hulp van acteurs kan je er de sfeer van een eeuw geleden opsnuiven. Bokrijk is in zekere zin een levend museum. De komst van de klassieke Citroëns - die per model en per jaartal worden opgesteld op de parking van het kasteel - zal deze retrosfeer voor de bezoekers nog versterken. Zoals gebruikelijk wordt dit evenement een groot familiefeest voor alle Citroënrijders. Dankzij de samenwerking met Citroën Belux kost de parking voor de oude Citroëns slechts 20 euro per wagen, ongeacht het aantal inzittenden. De toegang tot het openluchtmuseum is in deze prijs begrepen. De verschillende attracties zijn leuk voor jong en oud. Men mag niet vergeten dat Bokrijk ook een groene oase van rust is. Er zijn tal van wandelpaden en tuinen die schitterende geuren en kleuren geven. Men kan voor de Citroën Jumble enkel online inschrijven via de website van Citroën Jumble.(Belga)