De BMW Art Cars zijn een traditie bij het Beierse merk en leverden al heel wat mooie en vooral eigenzinnige creaties op. De intussen 18e BMW Art Car werd ontworpen door de Chinese multimedia-artieste Cao Fei. Deze M6 GT3 werd eind mei al onthuld in het Minsheng Art Museum in Beijing en zal komend weekend zijn racedebuut maken in de FIA GT World Cup die op het iconische Guia Circuit in Macau (China) wordt gereden. Het is één van de officiële bolides die bestuurd zal worden door de Braziliaanse piloot Augusto Farfus.

Niet alleen het team en de piloten kijken uit naar de race, ook de kunstenares staat te trappelen van ongeduld. Cao Fei: "Dit is een compleet nieuwe ervaring voor mij om een van mijn kunstwerken tegen een rotvaart te zien voorbijsnellen. Hopelijk wint onze M6! Macau is een geweldige stad en het circuit is erg uitdagend. Ik kom zeker samen met mijn familie supporteren voor Augusto Farfus en onze Art Car."

De BMW M6 Art Car van Cao Fei is een reflectie van de razendsnelle veranderingen die er in China plaatsvinden, met een link naar zowel de tradities als de toekomst van het land. Op haar bekende manier maakte de artieste er een multimediaproject van met een combinatie van video, virtual reality, een app en uiteraard de M6-racewagen zelf.(Belga)

De BMW Art Cars zijn een traditie bij het Beierse merk en leverden al heel wat mooie en vooral eigenzinnige creaties op. De intussen 18e BMW Art Car werd ontworpen door de Chinese multimedia-artieste Cao Fei. Deze M6 GT3 werd eind mei al onthuld in het Minsheng Art Museum in Beijing en zal komend weekend zijn racedebuut maken in de FIA GT World Cup die op het iconische Guia Circuit in Macau (China) wordt gereden. Het is één van de officiële bolides die bestuurd zal worden door de Braziliaanse piloot Augusto Farfus.Niet alleen het team en de piloten kijken uit naar de race, ook de kunstenares staat te trappelen van ongeduld. Cao Fei: "Dit is een compleet nieuwe ervaring voor mij om een van mijn kunstwerken tegen een rotvaart te zien voorbijsnellen. Hopelijk wint onze M6! Macau is een geweldige stad en het circuit is erg uitdagend. Ik kom zeker samen met mijn familie supporteren voor Augusto Farfus en onze Art Car."De BMW M6 Art Car van Cao Fei is een reflectie van de razendsnelle veranderingen die er in China plaatsvinden, met een link naar zowel de tradities als de toekomst van het land. Op haar bekende manier maakte de artieste er een multimediaproject van met een combinatie van video, virtual reality, een app en uiteraard de M6-racewagen zelf.(Belga)