Deze nieuwe Bentley Flying Spur limousine werd ontwikkeld op het platform van de Continental Coupe en wordt aangedreven door de 635 pk sterke 6-liter twin turbo W12-motor. Om de lancering van het nieuwe model te vieren, biedt de constructeur deze First Edition aan en die zal gedurende het eerste productiejaar beschikbaar zijn.

Hij maakt het verschil met exclusieve badges en logo's, maar hij heeft eveneens recht op elementen die gewoonlijk optioneel worden aangeboden, zoals het uitschuifbare en verlichte embleem (wanneer de eigenaar zijn Bentley nadert) en het verdraaibare aanraakscherm (de gebruiker kan kiezen tussen het aanraakscherm, massief houtwerk of klassieke metertjes).

Het koetswerkdesign van de grote Flying Spur wordt bepaald door de 22 inch Mulliner velgen. Er zijn ook mogelijkheden op vlak van kleur en afwerking en die zijn bij Bentley quasi onbeperkt. De prijs van de Flying Spur First Edition is op dit ogenblik nog niet bekend. (Belga)

Deze nieuwe Bentley Flying Spur limousine werd ontwikkeld op het platform van de Continental Coupe en wordt aangedreven door de 635 pk sterke 6-liter twin turbo W12-motor. Om de lancering van het nieuwe model te vieren, biedt de constructeur deze First Edition aan en die zal gedurende het eerste productiejaar beschikbaar zijn. Hij maakt het verschil met exclusieve badges en logo's, maar hij heeft eveneens recht op elementen die gewoonlijk optioneel worden aangeboden, zoals het uitschuifbare en verlichte embleem (wanneer de eigenaar zijn Bentley nadert) en het verdraaibare aanraakscherm (de gebruiker kan kiezen tussen het aanraakscherm, massief houtwerk of klassieke metertjes). Het koetswerkdesign van de grote Flying Spur wordt bepaald door de 22 inch Mulliner velgen. Er zijn ook mogelijkheden op vlak van kleur en afwerking en die zijn bij Bentley quasi onbeperkt. De prijs van de Flying Spur First Edition is op dit ogenblik nog niet bekend. (Belga)