Ariel Castro vond zichzelf seksueel roofdier dat hulp nodig had

© AFP

Ariel Castro, de hoofdverdachte van de ontvoering en verkrachting van tien jonge vrouwen in de Amerikaanse staat Ohio, noemde zichzelf in 2004 al een “seksueel roofdier” dat hulp nodig had.

Volgens de media werd het briefje met die boodschap teruggevonden tussen de documenten die de politie had meegenomen na een huiszoeking in het huis waar de vrouwen opgesloten waren. “Ik ben een seksueel roofdier. Ik heb hulp nodig”, zo luidt het.

Op het briefje staat ook een vermoedelijke verwijzing naar de drie vrouwen: “Ze zijn hier tegen hun wil omdat ze de fout hebben gemaakt in de wagen te stappen van een wildvreemde. Ik weet niet waarom ik er nog een zoek, ik heb er al twee.” De verdachte zou ook hebben opgeschreven dat hij zelfmoord wilde plegen en al zijn geld wilde nalaten voor zijn slachtoffers.

Bewijsmateriaal

De politie van Cleveland heeft tijdens een persconferentie gemeld dat er “meer dan 200 bewijzen zijn gevonden in het huis” en dat die allemaal onderzocht zullen worden.

Castro (52) zou Amanda Berry (27), Gina DeJesus (23) en Michelle Knight (32) goed tien jaar lang in zijn huis vastgehouden en verkracht hebben. In die tijd beviel Berry van een dochter. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content