'Verkiezingsbeloftes N-VA (ongebruikt)' te koop aangeboden op tweedehandssite

17/08/15 om 18:55 - Bijgewerkt om 18:55

Op de website 2dehands.be wordt een origineel product te koop aangeboden, namelijk 'ongebruikte verkiezingsbeloftes van de N-VA.'

'Verkiezingsbeloftes N-VA (ongebruikt)' te koop aangeboden op tweedehandssite

Verkiezingsbeloftes N-VA © 2dehands.be

Wie rondsurft op de website 2dehands.be om gebruikte spullen op de kop te tikken, komt wel een erg origineel aanbod tegen: 'Verkiezingsbeloftes N-VA (ongebruikt)', klinkt het waarbij een foto te zien is met enkele N-VA-brochures.

'Principes en verkiezingsbeloftes van de N-VA (Nieuw Vlaamse Alliantie). In uitstekende staat. NIET GEBRUIKT! Diende enkel om verkiezingen te winnen. Niet om te regeren', luidt het begeleidend tekstje.

De adverteer zou naar verluidt N-VA-voorzitter Bart De Wever zijn en voor meer informatie kunt u terecht op het algemene nummer van het N-VA-bureau. Al wordt onmiddellijk duidelijk dat het hier om een ludieke grap gaat. Iemand die via deze weg zijn ongenoegen wil uiten over de Vlaams-nationalistische partij die zowel op federaal als Vlaams niveau meeregeert, maar volgens de werkelijke adverteerder haar verkiezingsbeloftes in de praktijk niet nakomt.

Lees meer over:

Onze partners