Historische Dan Brown-thriller 'Inferno' verschijnt in mei

15/01/13 om 16:06 - Bijgewerkt om 16:06

Tien jaar na het overweldigende succes van 'De Da Vinci Code', heeft Dan Brown voor de vierde keer een historische thriller klaar met professor Langdon in de hoofdrol.

De titel van de nieuwe thriller van Dan Brown is 'Inferno'. Het boek speelt zich weer af in Italië. `Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes 'Inferno' heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd,' verklaart Brown. `Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.'

'Inferno' zal wereldwijd tegelijkertijd verschijnen op 14 mei 2013. Tot 14 mei rust er een embargo op de inhoud. De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff over de toonbank gegaan.

(Persbericht uitgeverij) FHOnze partners