Tobback en Crombez debatteren voor het eerst

Bruno Tobback en John Crombez © Belga

In Sint-Niklaas houden Bruno Tobback en John Crombez hun eerste publieke debat met als inzet het voorzitterschap van de SP.A. Wie moet er volgens de socialisten in het Waasland de partij leiden? En met welke boodschap?

Morgenochtend leest u op Knack.be het volledige verslag van het debat tussen Bruno Tobback en John Crombez in Sint-Niklaas door onze verslaggever ter plaatse.

Vanavond vindt in de kantine van SK Sint-Niklaas in Nieuwkerken het eerste grote debat plaats tussen Bruno Tobback en John Crombez, beiden kandidaat voor de voorzitterstoel van SP.A. Het zijn de leden van de partij die de voorzitter zullen verkiezen. Daarom organiseert SP.A Sint-Niklaas het grote kandidatendebat.

Volgens Tobback moet er gepraat worden over de boodschap van de partij, niet over de smoelen. Zijn uitdager, Crombez, gelooft dat de SP.A “linkser, scherper” moet zijn. “Als we daardoor moeilijker in coalities raken, dan is dat maar zo.” Tobback: “Ik vind wel dat we als SP.A nog altijd moeten streven naar deelname in regeringen”.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content