The Heavy Water War

The Heavy Water War

MET EEN NUCLEAIR WAPEN HAD HITLER DE OORLOG GEWONNEN. Een meeslepende Scandinavische tv-serie, een stuk vergeten Noorse oorlogsgeschiedenis over een vergeten 'nucleaire' strijd die de wereldgeschiedenis tekende.


Herman Koch, geachte heer M

Herman Koch, geachte heer M

"Sinds Herman Kochs roman 'Het diner' (2009) een megasucces werd - in 37 landen uitgebracht en wekenlang in de bestsellerlijsten van The New York Times - is elke nieuwe roman van hem een gebeurtenis."John Grisham

John Grisham

De nieuwste thriller van John Grisham + 3 van zijn grootste bestsellersDe beste TV-Series van 2014

De beste TV-Series van 2014

De beste tv-series van het afgelopen jaar op dvd. Meeslepende detectives, spannende crime, epische series, boeiende drama's. Vanaf 4 maart DVD 1: Spies of Warsaw. De daaropvolgende 4 weken telkens twee DVDboxen in promotie.


Met Knack op cruise naar Spitsbergen

Met Knack op cruise naar Spitsbergen

Na de succesvolle nieuwe Knack-cruise naar de Britse eilanden, trekken we in 2015 op expeditie naar het Hoge Noorden. 13 dagen lang kunt u genieten van de pracht en het adembenemende spektakel van de Arctische fauna en flora. Ontdek de mythische Noordkaap, de gletsjers en ijsbergen van Spitsbergen, de schoonheid van de Lofoten, de oogverblindende pracht van de Noorse fjorden en charmante kuststeden met een rijk historisch verleden.