Twitter reageert op Armstrong: ‘Arrogantie en leugens van Armstrong zag je overal’

© @crispinheath/@TrumptonFireman
Simon Demeulemeester

Van ‘halve biecht’ over ‘behoorlijke bekentenis’ tot ‘zo ongeloofwaardig’: het interview van Lance Armstrong maakt Twitter wakker.

Op Twitter wekt het interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong verschillende reacties op. Voor de een heeft Armstrong gezegd wat te verwachten viel, voor de ander is de hele hetze vooral opgeklopt.Rik Torfs, CD&V-senator en professor Kerkelijk Recht:

@torfsrik Halve biecht van Armstrong versterkt cynisme in de samenleving en ontneemt wielerfans het heerlijke gevoel te mogen bewonderen.

Econoom Geert Noels:

@GeertNoels Sport als spiegel van de maatschappij. De arrogantie & leugens van #Armstrong zag je overal. Er moeten nog veel bekentenissen volgen.

VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke

@Vannieuwkerke Eerste 5 minuten waren de moeite waard, nu al spijt dat ik het toch niet op digicorder heb bekeken. De gekleurde waarheid, dat is het.

VRT-sportjournalist Stef Wijnants @StefWijnants Waarom had #Armstrong anderen aan de galg moeten praten? Voor de sport?? Ik vond dit een behoorlijke bekentenis gezien de twijfel vooraf. De Standaard-sportjournalist Hans Vandeweghe @radio1be “Wat Lance #Armstrong deed, was wat alle ploegen deden tot 1998, maar dan wat professioneler.” @hansvdw in #deochtend. VRT-sportjournalist Christophe Vandegoor

@chrisvandegoor Over tien jaar : waar was je toen Armstrong zijn interview aan Oprah gaf ? #relativeren

Theo Jacobs

@theojacobs3 Extra journaal!!! Wat is er gebeurd? Aanslag op parlement? Di Rupo ontvoerd? Neen, gewoon Lance Amstrong die bekent wat we al lang wisten.

Roel Verrycken

@RoelVerrycken Armstrong is zo ongeloofwaardig dat ik begin te twijfelen of hij wel doping heeft gepakt.

Kristof Cloet ‏

@bakkerkrof Zijn er al kijkcijfers die kunnen aantonen of #Armstrong het al dan niet beter heeft gedaan dan het huwelijk van Elke en Regi?

Rod McGuinness

@rod3000: Zeg wat je wil over Oprah, maar ik zou Lance Armstrong wel eens bij Judge Judy willen zien.

Serena Williams

@serenawilliams Wow. Watching @Oprah interview. Just WOW


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content