Zulte Waregem bindt Jens Naessens (21) langer aan zich

© Belga

De jonge spits had aan de Gaverbeek nog een contract tot na dit seizoen plus een jaar optie.

Zulte Waregem heeft het contract verlengd van Jens Naessens. De 21-jarige aanvaller blijft tot 2015 bij de West-Vlaamse fusieclub.

Naessens ruilde in 2006 de jeugd van Club Brugge voor die van Essevee. Een jaar geleden mocht hij debuteren in eerste klasse. Dit seizoen was hij al goed voor vijf treffers, waaronder een hattrick in het competitieduel tegen Westerlo in februari.

Teken van vertrouwen

Hij had aan de Gaverbeek nog een contract tot na dit seizoen plus een jaar optie. “Dit is een mooi teken van vertrouwen van de club,” reageert Naessens op zijn contractverlenging. “Ik heb de jongste seizoenen veel progressie kunnen maken en moet nog belangrijke stappen zetten. En dat kan het best bij Zulte Waregem”.

“Er was interesse van andere eersteklassers, maar ik had al snel uitgemaakt dat mijn toekomst bij Zulte Waregem ligt”.

Duidelijk signaalOok trainer Francky Dury is tevreden met de contractverlenging. “Naessens is een gedreven speler met veel kwaliteiten en de juiste mentaliteit. Dit is een duidelijk signaal van de club. Ik wil ernaar streven dat 25 procent van de kernspelers uit de eigen jeugd komt. Zo beseffen onze jeugdspelers dat ze bij ons kansen krijgen bij de A-kern.” (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content