Vrouwen kunnen gratis naar KV Oostende – AA Gent

© Belga

Voetbalclub KV Oostende organiseert op zaterdag 26 april een Ladies Night waarbij vrouwen gratis toegang krijgen voor de match tegen AA Gent.

KVO zet op zaterdag 26 april de vrouwen in de bloemetjes met een Ladies Night. Met gratis inkom en een reeks andere activiteiten, hoopt de voetbalclub de 600 voorziene plaatsen te kunnen vullen.

‘Dinsdag lanceerden we de actie en op één dag tijd werden er al 150 tickets gereserveerd’, zegt persverantwoordelijke Bram Keirsebilck.

Thema’s

Andere clubs zoals OH Leuven organiseerden reeds gelijkaardige initiatieven. KVO had het al langer op de planning staan. ‘Bij elke topwedstrijd pakken we uit met een thema. Voordien was dat bijvoorbeeld de zorgsector of de middenstand. De match tegen AA Gent zal in het teken staan van de vrouwen’, legt Keirsebilck uit.’

‘De keuze voor het onderwerp was evident. De club vond het sowieso een leuk idee, maar met de komst van de nieuwe supportersclub ‘Kustgirls’ was de cirkel rond.’

‘Kustgirls’ is een gloednieuwe supportersclub opgericht door drie meisjes van ongeveer 20 jaar die al langer lid zijn van KVO. ‘De naam komt van de mannelijke variant ‘Kustboys’ die al langer bestaat. Met de Ladies Night kunnen we de ‘Kustgirls’ dan ook lanceren’, zegt de persverantwoordelijke.

Cavabar en make-upstandjes KVO en de ‘Kustgirls’ hebben veel plannen. Met een cavabar, make-upstandjes, spandoeken en feestelijke kledij in de kleuren van de club hoopt de organisatie dat het initiatief een groot succes wordt. Er zijn ook nog ideeën om een cantus voor vrouwen op te richten of knutselnamiddagen voor kinderen te voorzien, maar dat zijn dingen voor later.

Inschrijven voor de Ladies Night op 26 april kan via deze link. (KVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content