Torres scoort weer

© AFP

Na 25 uur en 41 minuten zonder doelpunt maakte Fernando Torres gisteren twee doelpunten in de kwartfinale van de FA Cup tegen Leicester City.

De Spaanse aanvaller kwam in januari 2011 voor 60 miljoen euro naar Chelsea. De ex-Liverpoolspeler haalde er echter nooit het niveau dat hij bij The Reds haalde.

Het was al van 19 oktober geleden dat de Spanjaard nog eens de weg naar doel vond. Afgelopen weekend maakte hij een einde aan de droogte door tweemaal te scoren. “Deze goals had ik nodig”, zei Torres tegen ESPN. “Ik werkte er hard voor. Dit seizoen was ik misschien goed aan het spelen maar scoorde ik niet terwijl dat de job is van een spits. Als je dat niet doet, denken de mensen dat je slecht speelt”, voegde hij daaraan toe. “De fans en ploegmaats steunen mij en ik voel het vertrouwen van de trainer. Chelsea beleeft een goede periode”, besloot de Spaanse international.

Di Matteo

Chelsea won de voorbije weken vier matchen op rij onder interim-manager Roberto Di Matteo. De Italiaan twijfelde nooit aan de capaciteiten van zijn aanvaller. “Hopelijk heeft hij nu meer zelfvertrouwen. Het stoorde mij niet dat hij niet scoorde. Zolang het team won, was ik tevreden”, zei de coach. “Je wordt beloond in het leven als je hard werkt en ik denk dat iedereen tevreden is dat hij ons heeft geholpen om te winnen”, besloot de Italiaan. (MSA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content