Sporting Lokeren zoekt manager via Vacature.com

© BELGA

Eersteklasser Sporting Lokeren is op zoek naar een nieuwe General Manager. Dat bleek dinsdagavond, toen een vacature van de club op de populaire jobsite Vacature.com verscheen.

Of het de bedoeling van de club was dat de vacature openbaar gemaakt werd, is niet geweten, maar feit is wel dat Human Resources-bedrijf Hudson de vacante functie op Vacature.com plaatste. “In het kader van de verdere professionalisering is Lokeren op zoek naar een General Manager met commerciële ervaring”, staat er te lezen. Voorts worden een heel aantal voorwaarden opgelijst waaraan de potentiële kandidaten moeten voldoen. Daarbij hoort onder meer een minimum van 10 jaar ervaring in een managementfunctie. Ook moet de nieuwe General Manager van Lokeren “pragmatisch” zijn, moet hij “een commerciële ondernemer zijn”, “over de nodige flexibiliteit beschikken om het financiële te koppelen aan de noodzakelijke activiteiten” en moet de manager “gepassioneerd zijn door een veeleisende sportomgeving”.

Lokeren belooft dan weer een “uitdagende functie met ruime autonomie binnen de voetbalclub”, een “functie waarin je je als mens en directielid kan uitleven”, en “een volwaardig salarispakket”.

(Belga/RR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content