Speler van de week: Victor Vazquez

© Belga

Top vijf van de beste spelers van de voorbije speeldag in play-off 1.

SPEELDAG 1 VAN PLAY-OFF 1 1. Victor Vazquez (Club Brugge) : vindt steeds beter zijn draai op het blauw-zwarte middenveld. Afwachten of hij in de rest van de play-offs, met de herstelde Odjidja naast zich, blijvend zijn stempel zal kunnen drukken op het spel van Club Brugge.

2. César Arzo (AA Gent) : ‘El Capitan’ stond op scherp tegen Standard, maar scoorde wel ei zo na in eigen doel. Houdt de rest het team wakker als dat nodig is.

3. Steeven Joseph-Monrose (KV Kortrijk) : verving met veel flair Veselinovic als diepste man bij KV Kortrijk. De afwerking van zijn fraaie goal verraadt waarom het lastig zal worden om de Franse belofteninternational deze zomer in de Guldensporenstad te houden.

4. Brecht Dejaegere (KV Kortrijk) : blijft de man in vorm bij KV Kortrijk en liet ook in het Astridpark zijn talent bewonderen. Moet het vooral van zijn dribbels en laatste pass hebben, jammer dat hij onnodig geel pakte in het begin van de wedstrijd.

5. Jonathan Blondel (Club Brugge) : speelde een prima match die werd ontsierd door zijn te stevige ingreep op Kevin De Bruyne. Iemand moet een goede voetballer als Blondel toch eens uitleggen dat hij dat soort overtredingen helemaal niet nodig heeft om zich te laten gelden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content