Ryan Giggs verlengt contract bij Manchester United

© AFP

Ryan Giggs (39) doet er nog een jaartje bij. De Welshe middenvelder heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot juni 2014.

Ryan Giggs (39) doet er nog een jaartje bij. De Welshe middenvelder heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot juni 2014, zo laat de Engelse competitieleider weten.

Giggs debuteerde op 2 maart 1991 als 17-jarige bij Manchester United en is er momenteel aan zijn 22e seizoen bezig. In totaal droeg hij 931 keer het rode shirt van de Mancunians en scoorde daarin 168 doelpunten.

Zijn prijzenkast is ronduit indrukwekkend: hij won twaalf keer de Premier League, vier FA Cups, drie League Cups, twee keer de Champions League, een SuperCup, een intercontinentale cup en het WK voor clubs.

‘Wat kan ik nog over Ryan zeggen? Hij is een uitstekende speler en een voorbeeld voor ons allen. Hij lijkt elke week een nieuwe mijlpaal te bereiken en zit nog steeds boordevol energie’, vertelde zijn coach Alex Ferguson.

Als Giggs dit weekend in actie komt in de wedstrijd tegen Norwich City op de 28e speeldag in de Premier League, rondt hij de magische kaap van 1.000 officiële wedstrijden. Bekijk nog eens zijn tien mooiste doelpunten. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content