Romelu Lukaku: ‘Hoor dat Anderlecht me terug wil’

© Belga

De 19-jarige spits beseft dat er iets moet veranderen aan zijn situatie bij Chelsea, waar hij amper speelminuten krijgt.

Romelu Lukaku mocht tegen Griekenland de hele tweede helft meespelen en dat deed hem deugd. De 19-jarige spits beseft dat er iets moet veranderen aan zijn situatie bij Chelsea, waar hij amper speelminuten krijgt.

Bondscoach Georges Leekens heeft Lukaku gezegd dat hij meer moet spelen om geselecteerd te kunnen worden. “Ik keer terug naar Chelsea met de woorden van Leekens in mijn achterhoofd”, zei de aanvaller na de oefeninterland aan Sporza. “Mijn gesprek met hem heeft me tot nadenken aangezet”.

Uitleenbeurt?

Lukaku zegt bereid te zijn om naar een oplossing te zoeken om aan meer speelminuten te geraken en denkt aan een uitleenbeurt. “Ofwel word ik uitgeleend ofwel blijf ik langer bij Chelsea, als de coach weggaat tenminste. Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen enkel probleem met coach Villas-Boas. Hij staat gewoon onder veel druk.”

“Er wordt gezegd dat de clubs in de rij staan om mij te huren en dat klopt ook. Ik heb zelfs gehoord dat Anderlecht me terug wil. De club die me het meeste wil draagt mijn voorkeur weg”. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content