Rode Duivelsfans vrijdag niet welkom op Zaventem

© Belga

De voetbalbond en Brussels Airport raden de supporters van de Rode Duivels af om vrijdag de spelers op te wachten op de luchthaven.

Volg de wedstrijd Kroatië – België LIVE via Sport/Voetbalmagazine en Knack.be

De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en de verantwoordelijken van Brussels Airport raden de supporters en de media af om bij een eventuele kwalificatie van de Rode Duivels vrijdagavond naar de luchthaven van Zaventem te gaan. Dat maakte de KBVB bekend.

Werken

“Door werken in de aankomstzone is de toegankelijkheid beperkt en moeilijk. Bovendien zullen de spelers niet langs de gewone uitgang het luchthavengebouw verlaten”, benadrukte de KBVB. “Iedereen is uiteraard wel van harte welkom op de training van zaterdag om 17u in het Koning Boudewijnstadion.”

Kwalificatie

De Rode Duivels nemen het vrijdagavond (18u) in het Maksimirstadion in Zagreb op tegen Kroatië. Als ze minstens een punt pakken, zijn ze meteen zeker van de kwalificatie voor het WK in Brazilië.

Woensdag vertrokken de Rode Duivels richting Zagreb. In het kader van de zevende en tevens laatste Duiveluitdaging werden ze op het tarmac van Brussels Airport uitgewuifd door heel wat enthousiaste fans. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content